รร.บ้านไร่ ชวนนักเรียนใส่บาตร วันสถาปนา สพฐ.ครบรอบ 16 ปี

วันที่ 5 กรกฎาคม 2562 โรงเรียนบ้านไร่ นำโดย นายรัตน์ จันทโคตร ผู้อำนวยการโรงเรียนบ้านไร่ พร้อมด้วยคณะครู บุคลากร และนักเรียนโรงเรียนบ้านไร่ จัดพิธีทำบุญตักบาตรข้าวสารอาหารแห้งโดยร่วมกิจกรรมวันคล้ายวันสถาปนา สพฐ.ครบรอบ 16 ปี ในวันที่ 7 กรกฎาคม 2562

Image may contain: 9 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 1 person, sky, crowd, outdoor and nature

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 7 people, people standing, child and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing, child and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing, tree, sky, child and outdoor